Simona Halep Serena Williams Simona Halep suspendata Tenis WTA Romania Tenis

Simona Halep, replică usturătoare pentru Serena Williams: „Spune lucruri urâcioase pentru că am bătut-o”

Simona Halep i-a dat replica Serenei Williams, la câteva zile după mesajul controversat publicat de americancă. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 18:45
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 18:46

La câteva zile după ce Simona Halep a fost ținta unui atac al Serenei Williams, sportiva din România a ripostat.

Aceasta a precizat că o anumită persoană i-ar fi transmis că jucătoarele care fac remarci urâcioase la adresa ei, în aceste momente delicate, procedează astfel deoarece au fost învinse de Simona Halep. 

Simona Halep: „Toată lumea are dreptul să mă judece, deoarece tribunalul a decis că sunt vinovată.”

„Cred că toată lumea are dreptul să mă judece, deoarece tribunalul a decis că sunt vinovată.

Cineva mi-a spus că unele jucătoare fac aceste comentarii urâcioase la adresa mea pentru că le-am bătut,” a afirmat Simona Halep, în cel mai recent interviu oferit, făcând referire la Serena Williams, dar și la Jelena Jankovic. 

„Cineva mi-a spus că unele jucătoare fac aceste comentarii urâcioase la adresa mea pentru că le-am bătut.”

„E dificil să mă concentrez la tenis. Trebuie să rămân sănătoasă, e o chestiune de ordin mintal. Când ești epuizată emoțional, te poți răni fizic. Încerc să mă protejez, așa că voi continua să merg la sală, pentru a rămâne în formă,” a declarat Simona Halep, într-un interviu acordat Front Office Sports

Serena Williams și Jelena Jankovic au lăsat de înțeles că se consideră câștigătoarele meritorii ale turneelor de la Wimbledon 2019, respectiv Indian Wells 2015, după ce jucătoarea din Constanța a fost suspendată pentru 4 ani din tenisul profesionist. 

Ce a scris Serena Williams, după aflarea suspendării Simonei Halep

La scurt timp după anunțul oficial făcut de ITIA, Serena Williams a declanțat o controversă pe Twitter, după ce a postat următorul mesaj: "8 este o cifră mai bună".

Mai mult, Serena Williams a apreciat, tot pe Twitter, o postare făcută de Nicole Gibbs, fost număr 68 WTA și ex-adversară a Simonei Halep. "Este o dezamăgire foarte mare când descoperi că jumătate dintre idolii tăi din sport au trișat. Este atât de frustrant și face sportul să arate urât. Nu este o luptă corectă și te face să te întrebi câți dintre ei trec neobservați. Probabil mulți", a scris Nicole Gibbs.

După reacțiile Serenei Williams din social media, numeroși fani ai tenisului, dar și câteva publicații de specialitate au ajuns la concluzia că legenda sportului alb a trimis o săgeată către Simona Halep, iar "optul" la care face referire americanca este numărul de trofee de la Wimbledon pe care le-ar fi avut dacă nu pierdea contra româncei finala din 2019.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!