Ilie Năstase, ultimă replică în cazul Simonei Halep. Primul număr 1 ATP a lansat o ipoteză nemaiauzită

Ilie Nastase Simona Halep Simona Halep suspendata Tenis WTA Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 04 Mai 2023, 17:25
Data actualizarii: Joi 04 Mai 2023, 17:25

Ilie Năstase lansează o ipoteză nemaiauzită în cazul Simonei Halep. 

Ilie Năstase (76 de ani) a criticat modul în care Agenția Internațională a Integrității în Tenis a gestionat cazul Simonei Halep.

Ilie Năstase: „Eu cred că nu au probe împotriva ei.”

Suspendată pentru un test anti-doping picat la US Open, din cauza unei cantități mici de Roxadustat regăsite într-o probă de urină, jucătoarea din Constanța a ajuns la peste opt luni trecute din momentul în care a jucat ultima sa partidă oficială. 

„Eu cred că nu au probe împotriva ei! Dacă aveau probe, cred că o judecau foarte repede și o suspendau o lună, cinci luni… Și gata! Cum să faci așa ceva? Ea se antrenează cu gândul că va juca și ei nici măcar nu-i judecă situația”, a declarat Ilie Năstase pentru Playtech

„Este foarte urât din partea lor! Cred că de asta au amânat-o de atâtea ori, eu cred că nu au probe”, a mai spus primul număr 1 ATP. 

„Între 6 luni și 4 ani”: Simona Halep, suspendată de 7 luni

„E bine. Dumnezeu știe, încă nu știm nimic. Cum așteptați dumneavoastră, așa așteptăm și noi. Nu știm ce se întâmplă. Termenul a fost stabilit inițial pe 28, dar din câte am înțeles a fost amânat pentru 30. Suntem bine. Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe”, spunea Stere Halep, la mijlocul lunii aprilie. 

Doar că audierea, amânată în repetate rânduri de Federația Internațională de Tenis, este obligatorie pentru ca procesul Simonei Halep să poată avansa până în faza în care jucătoarea din țara noastră și-ar putea prezenta dosarul prin care să își demonstreze nevinovăția

Dacă tribunalul ar accepta dosarul Simonei Halep, aceasta ar putea fi lăsată să revină în circuitul WTA. În cazul unui deznodământ diferit al audierii însă circumstanțele o pot vedea pe româncă îndreptându-se înspre scenariul în care ar primi o pedeapsă mai lungă decât ar fi sperat inițial, adică o suspendare care să îi diminueze drastic șansele de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris, din vara anului 2024. 


Victor Hănescu răspunde la „Întrebările fulger”, în emisiunea Poveștile Sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!