GEST MINUNAT facut de Simona Halep pentru copiii care practica sporturi in Romania | "Vreau sa dau inapoi din ceea ce am primit." 

GEST MINUNAT facut de Simona Halep pentru copiii care practica sporturi in Romania | "Vreau sa dau inapoi din ceea ce am primit." 

Simona Halep contribuie la dezvoltarea juniorilor sportivi din Romania, sustinand cu precadere hocheiul pe gheata, gimnastica si tenisul. 

Simona Halep a plecat la Dubai, unde se pregateste alaturi de echipa sa de startul sezonului 2020, dar contribuie la dezvoltarea viitorului sportului din Romania chiar si atunci cand nu se afla in tara.

Prin fundatia care ii poarta numele, numarul 4 WTA s-a angajat sa sustina financiar o echipa de junioare la hochei pe gheata, diverse evenimente de gimnastica si centre de tenis pentru formarea urmatoarelor staruri ale tenisului romanesc.

Simona Halep sustine financiar viitorul sportului romanesc


"Vreau sa dau inapoi din ce am primit prin intermediul Fundatiei Simona Halep. Deja finantam o echipa feminina de hochei pe gheata la junioare, organizarea mai multor evenimente de gimnastica si, desigur, la inmultirea numarului de tenismeni din Romania, dar am planuri si mai mari pentru viitor!" a scris Simona Halep pe Twitter, adaugand si hashtag-ul "WTA4Love."

Declaratia Simonei vine la o saptamana dupa ce Halep a facut un gest impresionant de caritate cu o luna inaintea Craciunului, donand 20.000 de euro proiectului "Tenis in scoala ta", care sustine promovarea copiilor din Romania care vor sa practice tenisul. Demersul are in vizor dezvoltarea tenisului romanesc si a fost demarat de FRT, in colaborare cu Ministerul Educatiei. Acesta isi propune sa le ofere copiilor interesati de acest sport rachete si mingi gratuite, precum si sesiuni de instruire fara cost. FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT