RAMAS FARA BANI in timpul pandemiei de COVID-19? | Fost lider ATP, ajuns la mila fostilor colegi 

Andy Roddick covid-19 Tenis ATP Tenis coronavirus Tenis Andy Roddick US Open
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Martie 2020, 16:31
Data actualizarii: Miercuri 25 Martie 2020, 16:52

Criza economica provocata de raspandirea COVID-19 il afecteaza pana si pe Andy Roddick, fost lider ATP si campion de Grand Slam. 

Fost numar 1 ATP si detinator a 32 de titluri in proba de simplu, americanul Andy Roddick a ajuns in situatia de a cere public un loc de munca in timpul pandemiei de coronavirus.

La 37 de ani, Roddick s-a adresat pe Twitter unui post celebtru, Tennis Channel, facand urmatoarea cerere: "Pot sa primesc un loc de munca in orice rol vreti voi pentru urmatoarea luna? Voi face internship de acasa. Lindsay Davenport, Paul Annacone, puteti sa ma ajutati? Vorbesc serios... dati-mi ceva de lucru," a scris campionul de la US Open din 2003. 

Fost lider WTA, Lindsay Davenport i-a replicat conationalului sau, transmitandu-i: "Esti ANGAJAT, Andy Roddick! De fapt, nu vrei sa incepi de maine... nu stiu... tu stii daca vrei sa faci asta. Avem nevoie sa te auzim," a fost raspunsul jucatoarei cu 55 de titluri WTA in palmares. 

"Lindsay, cred ca eu i-am raspuns primul. Astept CV-ul lui Andy... il voi trimite mai departe," a fost raspunsul lui Paul Annacone, fost numar 12 ATP in 1986. 

Andy Roddick s-a retras la finalul editiei 2012 a Openului American, la doisprezece ani de la inceperea carierei de tenismen profesionist, perioada in care a incasat cecuri in valoare totala de $20,640,030.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!