Elevul lui Darren Cahill exultă, pe iarba de la Wimbledon. Este cel mai tânăr semifinalist al turneului, în ultimii 16 ani

Jannik Sinner Carlos Alcaraz Darren Cahill Wimbledon 2023 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 12 Iulie 2023, 13:42
Data actualizarii: Miercuri 12 Iulie 2023, 13:44

Wimbledon 2023 | Jannik Sinner îl va întâlni pe Novak Djokovic, în penultimul act competițional. 

Jannik Sinner (21 de ani, 8 ATP) s-a calificat în prima semifinală de turneu de mare șlem a carierei. Tenismenul italian l-a învins în sferturile de finală pe rusul Roman Safiullin (92 ATP), scor 6-4, 3-6, 6-2, 6-2. 

Elevul antrenat de Darren Cahill se va duela cu Novak Djokovic (36 de ani, 2 ATP) - de șapte ori câștigător la Wimbledon - pentru un loc în finala ediției 2023. 

Jannik Sinner: „Sunt cel mai tânăr semifinalist până mâine, când joacă Alcaraz.”

Rugat să își comenteze performanța de a fi devenit cel mai tânăr semifinalist al competiției de mare șlem din Londra, Jannik Sinner nu s-a putut abține și a glumit, amintindu-le spectatorilor că un jucător mai tânăr decât el, Carlos Alcaraz (20 de ani) va avea, la rândul său, șansa calificării în semifinale. 

„Sunt cel mai tânăr, dar asta se va schimba, deoarece Carlos joacă mâine. Dar sunt încă tânăr și fericit. Lăsați-mă să mă simt așa măcar pentru o noapte,” a glumit Jannik Sinner, în fața publicului care a umplut tribunele Terenului Central de la Wimbledon.  

Carlos Alcaraz îl întâlnește pe Holger Rune, miercuri, 12 iulie, în sfertul de finală care va afișa doi dintre cei mai promițători reprezentanți ai noii generații în tenisul masculin. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!