VIDEO Cum au reacționat fanii când l-au văzut pe Djokovic pe aeroportul din Dubai

Novak Djokovic Australian Open Dubai Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 10:19
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 10:27

Novak Djokovic a ajuns luni la Dubai, după ce a fost expulzat din Australia. Viza sa a fost anulată, iar sârbul a primit și o interdicție de trei ani pe teritoriul Australiei.

Chiar dacă toată presa anticipa că Djokovic se va întoarce acasă, la Belgrad, unde fanii îl așteaptă cu brațele deschise, acesta a ales altă destinație. 

Liderul ATP a ajuns la Dubai la ora locală 05:32 și a fost întâmpinat de câțiva fani pe aeroport, care l-au abordat pe tenismen pentru fotografii. 

Novak Djokovic a câștigat de nouă ori turneul de la Melbourne, primul Grand Slam al anului. Citiți AICI tot filmul evenimentelor.

Djokovic, interzis timp de trei ani pe teritoriul Australiei

Ministrul Afacerilor Interne, Karen Andrews și prim-ministrul Scott Morrison au confirmat că decizia de deportare a liderului ATP aduce cu sine interdicția de 3 ani pe teritoriul Australiei. 

„Viza sa a fost anulată de Ministrul Imigraților, Hawke. Acea decizie a fost păstrată și de Curtea Federală, așa că în consecință, acesta nu mai are voie 3 ani să intre în Australia. 

Totuși, ar putea să fie o discuție despre o nouă viză mai devreme, dar totul este ipotetic acum", a spus Karen Andrews, Ministrul Afacerilor Interne în Australia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!