Contractele fabuloase ale rivalelor Simonei Halep! Cati bani le da Nike Serenei Williams si Mariei Sharapova. Federer, cel mai bine platit tenismen
Miercuri 14 Februarie 2018, 18:20

Contractele fabuloase ale rivalelor Simonei Halep! Cati bani le da Nike Serenei Williams si Mariei Sharapova. Federer, cel mai bine platit tenismen

Halep a semnat in aceasta saptamana cu producatorul american de echipament sportiv Nike. Ea a intrat intr-o galerie selecta, alaturi de S. Williams, Sharapova si Federer.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Simona Halep a imbracat astazi, la Doha, pentru prima data echipamentul Nike. Ea a semnat un contract pe 4 ani cu producatorul american de echipament sportiv.

Halep a intrat intr-o galerie selecta a sportivilor sponsorizati de Nike, in care se mai afla Serena Williams, Maria Sharapova, Roger Federer si Rafael Nadal.

Simona Halep va primi in jur de 1.7 milioane euro pe an de la Nike.

Prin comparatie, presa spaniola scrie ca Serena Williams si Maria Sharapova castiga de mai bine de 4 ori mai mult. Ele sunt remunerate cu circa 8.5 milioane de euro pe an.

"O diferenta totusi destul de mare fata de vedetele mondiale, Roger Federer (12 milioane de euro), Rafael Nadal (10 milioane de euro) sau Maria Sharapova (8.5 milioane de euro)", scrie publicatia MKT Esportivo.Filmul accidentului în care 9 români au murit. Șoferul ar fi crezut că merge pe autostradă
BRAT