Marian Iancu face un anunț important! Ce a declarat fostul patron de la Poli Timișoara

Marian Iancu Liga 3 Poli Timisoara Fotbal intern Marian Iancu
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2024, 13:13
Data actualizarii: Marti 30 Aprilie 2024, 13:14

Anunțul făcut de Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara. 

Marian Iancu a fost patronul lui Poli Timișoara între anii 2005-2013. În anul 2014, omul de afaceri a fost condamnat la 14 ani de închisoare în dosarul RAFO, după ce a fost acuzat de spălare de bani și evaziune fiscală. Fostul patron de la Poli Timișoara a fost eliberat în luna iunie anului 2023.

Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc

Deși nu mai poate acționa ca patron, Iancu este deschis să devină un acționar minoritar și să faciliteze implicarea altor oameni de afaceri în club. El crede că investițiile și competiția în Timișoara vor aduce rezultate pozitive pentru echipă și vor atrage suporteri în tribune, care are umple stadionul cu entuziasm.

  • Marian Iancu

În prezent, Politehnica Timișoara evoluează în Liga a III-a și se află într-o poziție promițătoare în play-off, unde se clasează pe locul doi și se luptă pentru promovare.

Iancu a spus în luna noiembrie că ar vrea să fie acționar fără drept de decizie dacă se va implica din nou în fotbal.

”Eu sunt sigur că se va face noul stadion la Timişoara. Lucrurile sunt clare, sunt angajamente publice. Întotdeauna o astfel de investiţie naşte emulaţie.

Oamenii din vestul ţării sunt cunoscători de fotbal, au mers în Occident, au văzut care sunt condiţiile europene pe stadioane, sunt sigur că o astfel de investiţie va atrage lumea şi mai mult, în Timişoara.

În aceste condiţii, aş merge şi eu la echipă, ca acţionar. Ca patron nu mai pot, dar ca un acţionar minoritar, da. Ba mai mult, aş fi un girant pentru alţi oameni de afaceri, să vină şi ei să investească.

Este vorba despre echipa pe care o recunosc suporterii. Sunt sigur că va veni şi performanţa odată cu aceste investiţii, cu aceste implicări. Stadionul va fi plin, cu 30.000 de oameni în tribune. Se doreşte competiţie la Timişoara”, a declarat Iancu, potrivit sportpesurse.ro.

Cum arată play-off-ul Ligii a 3-a, seria 8

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!