Chris Evert dezvaluie care a fost cea mai mare greseala pe care a comis-o Halep in meciul cu Serena Williams: "Simona a fost o tinta"

Chris Evert dezvaluie care a fost cea mai mare greseala pe care a comis-o Halep in meciul cu Serena Williams: "Simona a fost o tinta"

Chris Evert a comentat infrangerea Simonei Halep in fata Serenei Williams.

Castigatoare a 18 titluri de Grand Slam, Chris Evert a vorbit la ESPN despre cea mai mare greseala pe care Simona Halep a comis-o in partida disputata cu Serena Williams la Australian Open. Fosta legenda a tenisului mondial feminin este de parere ca sportiva noastra a reprezentat o simpla tinta pentru americanca si ca i-a pus "mingile pe tava" Serenei de fiecare data pe al doilea serviciu.

"Simona a fost o tinta pentru Serena. I-a pus mingile pe tava cu al doilea serviciu! Nu poti sa faci asa ceva cand joci cu Serena. Te taxeaza imediat! E o greseala fatala! Simona a dat tot ce a avut mai bun, a facut un meci excelent, dar serviciul a facut diferenta. Oricum, in istoria tenisului nu a existat o jucatoare care sa reziste presiunii mai bine decat Serena Williams", a spus Evert pentru ESPN.

Totusi, Evert spune despre evolutia Simonei ca a fost una destul de buna in aceste conditii. "Ambele au jucat un tenis la un nivel foarte ridicat. Simona nu a avut un serviciu la fel de bun precum cel al Serenei. Chiar daca Serena a comis si greseli, a lovit mingea superb. Chiar si dupa ce avea un game mai slab, Serena reusea sa se reseteze, sa-l dea uitarii. La Simona nu am observat asta. Ambele au jucat fara menajamente si si-au asumat riscuri!", a mai spus Evert.

Simona Halep a cedat in optimi la Australian Open in fata Serenei Williams, scor 1-6, 6-4, 4-6, dupa aproape doua ore de joc. In urma acestei eliminari, sportiva noastra pierde primul loc WTA si risca sa ajunga pana pe locul 4 in clasamentul WTA.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT