VIDEO EXCLUSIV Ana Bogdan nu renunță la visul de a câștiga Transylvania Open: ce a spus la ceremonia de premiere

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 11 Februarie 2024, 20:20
Data actualizarii: Duminica 11 Februarie 2024, 20:40

Ana Bogdan a pierdut finala Transylvania Open 2024, transmisă în direct și în exclusivitate de Pro Arena și VOYO. 

Ana Bogdan (31 de ani) a fost depășită de Karolina Pliskova (31 de ani), scor 6-4, 6-3, în finala Transylvania Open 2024.

Pentru a treia oară în patru ediții, o româncă a fost învinsă în ultimul act al turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, însă Ana Bogdan speră să revină cu succes la Cluj-Napoca, unde are, în continuare, un vis de îndeplinit: câștigarea trofeului de campioană.

Ana Bogdan nu renunță la visul de a câștiga turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca

„Vă mulțumesc pentru tot ce am simțit în această săptămână datorită vouă. Nu am mai trăit niciodată aceste clipe pe terenul de tenis.

Nu a fost ziua mea norocoasă, dar știu că mă voi întoarce la muncă pentru a reuși să ridic trofeul mare într-o bună zi,” le-a transmis Ana Bogdan românilor veniți în Arena BT să o vadă jucând în finala Transylvania Open 2024.


Discursul ținut de Ana Bogdan, finalistă la Transylvania Open 2024

„Sper să am șansa să te înving odată,” i-a spus Bogdan Pliskovei

Sportiva din Sinaia a continuat, transmițându-i Karolinei Pliskova felicitări, dar și dorința de a o învinge, în viitor, în contextul în care a pierdut primele patru întâlniri directe cu sportiva din Cehia. 

„Vreau să le mulțumesc echipei mele, familiei mele, oamenilor care sunt în spatele cortină, care sunt acolo zi de zi, alături de mine. Îmi doresc din suflet să muncesc în continuare și să ne îndeplinim visul. Acesta este doar primul pas în drumul nostru lung, care ne așteaptă.

E un drum frumos pe care îmi doresc să merg cu inima deschisă și să ridic cele mai frumoase trofee din lume,” au fost cuvintele prin care Ana Bogdan și-a încheiat discursul de vicecampioană la Cluj-Napoca. 


Karolina Pliskova, campioană la Transylvania Open 2024 (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!