GALERIE FOTO Câți bani a obținut Sorana Cîrstea după eliminarea de la Indian Wells 2024

Sorana Cirstea bani Indian Wells Tenis
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 11 Martie 2024, 09:45
Data actualizarii: Luni 11 Martie 2024, 10:09
Sorana Cîrstea (33 de ani, 22 WTA) a fost eliminată din turneul Indian Wells, 0-6, 5-7de Sloane Stephens (30 de ani, 44 WTA), în al doilea tur al competiției.

Sorana Cîrstea (33 de ani, 22 WTA) a părăsit turneul Indian Wells 2024, fiind învinsă de Sloane Stephens (30 de ani, 44 WTA) cu scorul de 0-6, 5-7 în turul doi al competiției. Deși meciul a durat doar o oră și 20 de minute. Sorana Cîrstea a primit o sumă considerabilă pentru participarea sa, în ciuda părăsirii competiției atât de devreme.

 

Organizatorii turneului i-au acordat Soranei Cîrstea un premiu în valoare de 38.000 de euro pentru participarea sa la această ediție a Indian Wells. Pe lângă suma financiară, jucătoarea română a obținut și 35 de puncte în clasamentul WTA.

"Acasă va rămâne tot timpul România"

Recent, Sorana Cîrstea a dezvăluit că s-a mutat la Dubai și a precizat că, deși își petrece o parte a timpului acolo, acasă va rămâne întotdeauna la București, simțindu-se mereu româncă.

”M-am mutat acum doi ani în Dubai. Jumătate de an, în general perioada de iarnă sunt în Dubai, iar în restul anului, din primăvară și până la toamnă sunt în București.

Însă, acasă va rămâne tot timpul București, tot timpul România” a declarat jucătoarea de tenis, pentru Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!