GALERIE FOTO Care Iga Swiatek? Cori Gauff, superioară polonezei, în 2023, la acest capitol: ce record a stabilit americanca

Iga Swiatek Cori Gauff Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 06 Octombrie 2023, 09:23
Data actualizarii: Vineri 06 Octombrie 2023, 09:25

Cori Gauff (19 ani, 3 WTA) a devenit jucătoarea sezonului în WTA, în ce privește numărul victoriilor consecutive reușite.

Sportiva americană a semnat cea mai lungă serie de invincibilitate în actuala stagiune a circuitului de elită al tenisului feminin, ajungând la 15 partide câștigate la rând.

Cori Gauff, de neoprit: a ajuns la 15 victorii consecutive, cel mai lung șir de invincibilitate din 2023

Calificată în sferturile de finală ale turneului WTA 1000 de la Beijing, după o victorie în fața Veronikăi Kudermetova - proaspătă câștigătoare a competiției WTA 500 de la Tokyo - Cori Gauff a devansat-o pe Iga Swiatek, care conducea acest clasament, cu 14 succese consecutive adunate între Roland Garros și faza sferturilor de finală ale întrecerii de la Wimbledon.

Gauff a avut parte de o vară strălucită, ieșind campioană la Washington, Cincinnati și US Open. 

Primul tur al întrecerii WTA 1000 de la Cincinnati, desfășurat în data de 17 august, datează începutul serii de 15 meciuri câștigate de Cori Gauff, în circuitul WTA.

Sportiva născută în 2004 o va întâlni pe grecoaica Maria Sakkari, în faza ultimelor opt jucătoare a turneului WTA 1000 din China.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!