Alex de Minaur, mesaj cu impact pentru Rafael Nadal

Alex de Minaur barcelona open rafael nadal Tenis Rafael Nadal
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 07:25
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 07:39

Alex de Minaur l-a dovedit pe Rafel Nadal, pe zgură, scor 7-5, 6-1.

Jucătorul australian de tenis a vorbit la conferința de presă despre campionul spaniol, după ce l-a învins în primul tur la Barcelona.

„Încă de când am văzut tragerea la sorți, am fost conștient că voi avea șansa să joc împotriva lui , și că, dacă ar fi fost să se întâmple, ar fi fost un meci unic, deloc comparabil cu cele pe care le-am avut în trecut.

În trecut, m-ar fi preocupat mai mult tacticile sau ce vreau să fac bine. Sunt foarte fericit cu modul în care am gestionat situația. Evident, ca întregul tenis mondial, sunt trist, pentru că nimeni nu vrea ca Rafa să se retragă din tenis.” a declarat Alex de Minaur, după meci.

De Mianur îl laudă pe Rafael Nadal

De Minaur a triumfat în două seturi și a împărtășit cuvinte frumoase pentru omul ce a câștigat de 12 ori Barcelona Open.

„Nu a pierdut simțul mingii. Rafa încă are putere și lovituri fatale. Ceea ce îl costă un pic mai mult este agilitatea, ceea ce este normal după o perioadă lungă de inactivitate.

Pe zgură durează mai mult să câștigi. Ca orice jucător de tenis, în special din generația mea, valorile pe care le avea Rafa pe teren erau idealele pe care ți le recomanda să le înveți de la o vârstă fragedă.

Atitudinea pe care o are în fiecare meci, forța mentală, hotărârea, sunt lucruri pe care le-a văzut toată lumea și planul este să învăț de la el cât mai mult posibil, ceea ce nu este niciodată ușor.” a adăugat australianul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!