"A fost visul meu sa joc macar o data cu ea, dar nu s-a intamplat": mesajul DEOSEBIT transmis de Simona Halep IDOLULUI COPILARIEI SALE 

"A fost visul meu sa joc macar o data cu ea, dar nu s-a intamplat": mesajul DEOSEBIT transmis de Simona Halep IDOLULUI COPILARIEI SALE 

Halep i-a transmis un mesaj superb idolului copilariei sale, Justine Henin. 

Simona Halep i-a transmis un mesaj deosebit idolului sau, Justine Henin. Proaspat calificata in semifinale la Melbourne, Simona i-a multumit belgiencei pentru rolul pe care l-a avut in dezvoltarea sa ca jucatoare.

"Este idolul meu. Cu cateva zile in urma cineva m-a intrebat impotriva carei jucatoare mi-ar placea sa joc daca ar reveni in circuit, iar eu am raspuns 'Justine Henin'. A fost visul meu sa joc cu ea macar o data, dar nu s-a intamplat", a declarat Simona Halep. 

Barbara Schett a intervenit, indemnand-o pe Simona sa ii ceara Justinei Henin sa revina in circuitul WTA, la fel ca Kim Clijsters, la care Halep a raspuns: "Nu, e mai bine pentru ea sa stea acasa (rade)". Vreau sa ii multumesc pentru inspiratia pe care mi-a oferit in timpul carierei sale. A fost un model pentru mine si am invatat multe lucruri de la ea", a conchis Simona Halep. 

Simona Halep si Justine Henin au castigat cumulat 9 titluri de mare slem, iar cifra ar putea deveni numar peste doua zile. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies