SuperLive cu Mihai Mironica

(P) Competiția momentului: SuperCampionatul de ciocnit ouă de Paște între vedete din România! Cine va fi campionul / campioana?

Într-un weekend cu etapă în cele mai populare campionate de fotbal (SuperLiga, Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga și Ligue 1) și cu deznodământul Mastersului de la Monte Carlo, competiția pe care pariem că o vei trăi intens și vei câștiga amintiri frumoase e ediția inaugurală a unui turneu în care vedete tv și legende ale sportului (o scrimeră, doi campioni din sporturile de contact, fotbaliști uriași, alături de un gigant al baschetului românesc) se înfruntă la un sport de sezon, cu o mare tradiție printre români: ciocnitul ouălor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Aprilie 2023, 08:31
Data actualizarii: Vineri 14 Aprilie 2023, 08:30

Ciocnitul ouălor este în esență un mod prin care ne arătăm afecțiunea față de cei dragi, un fel de a ne spune Paște Fericit și a ne transmite toată energia frumoasă a sărbătorii. Oameni obișnuiți sau celebrități, cu toții avem obiectivul de a câștiga turneele din familie și din grupul de prieteni, în care trofeul e onoarea de a fi campionul / campioana la ciocnit ouă. 

Din dorința de a promova responsabilitatea față de cum ne gestionăm timpul și banii, Superbet îți propune cu ocazia Paștelui ortodox 2023 un turneu cu un format unic, un campionat de ciocnit ouă. 

Miza reală e una de maxim angajament emoțional: să ne bucurăm cu toții de sărbători, perioada în care aducem fericire celor dragi dacă le oferim lucrul care devine cel mai de preț: timpul!

Poți vedea turneul pe canalul oficial Superbet aici

Trei SuperZile de turneu

Ilie Dumitrescu este cel care face tragerea la sorți care stabilește sferturile și împerecherea din semifinale.

Competitorii sunt Ana Maria Popescu, Simona Țăranu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Cătălin Moroșanu, Benny Adegbuyi, Virgil Stănescu și Dan Capatos.

Vineri de la 14:15 vezi tragerea la sorți și declarațiile dinaintea turneului.

Sâmbătă de la 14:30 vezi cele 7 meciuri, fiecare... eliminatoriu! Emoție, suspans și amintiri care vor rămâne mereu verzi. Cine crezi că va câștiga?

Duminică de la 14:00 ai parte de un material exclusiv, în care cei 8 competitori îți vor dezvălui cele mai frumoase momente ale lor de Paște. Garantat, multe supermomente din toate cele 3 zile vor deveni virale!

Și mai avem o veste bună. În sezonul 2, ai putea fi chiar tu unul dintre cei care vor intra în competiția cu ambasadorii și influencerii Superbet.

Vino pe canalul oficial de YouTube Superbet pentru această triplă. Un hattrick al emoțiilor frumoase care inspiră.

Și încheiem cu un pont de suflet: Fii Super! Fii Responsabil!

Acest turneu e organizat tocmai pentru ca tu să fii inițiatorul unor momente unice în viețile celor dragi, momente care să se transforme în amintiri frumoase, capabile să fie trofee de preț în hall of fame-ul afectiv al familiei tale. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!