Nicolae Stanciu Echipa Nationala Europa League Romania Slavia Praga Stranieri

"Trebuie sa devina liderul echipei nationale!" Nicolae Stanciu, laudat de Sabau! "E foarte apreciat si acest lucru ii da incredere"

Nicolae Stanciu s-a calificat cu Slavia Praga in sferturile de finala ale Europa League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Martie 2021, 10:15
Data actualizarii: Duminica 21 Martie 2021, 02:03

In returul cu Rangers din Scotia, romanul a reusit un gol spectaculos si a fost laudat de toata presa internationala. Reusita lui Stanciu a atras atentia si oamenilor de fotbal din Romania.

Ioan Ovidiu Sabau a declarat ca Nicolae Stanciu are toate calitatile pentru a deveni liderul echipei nationale. 

"A progresat si la capitolul pregatire fizica. Era si in trecut un jucator tehnic, de executii, dar acum sta foarte, foarte bine din punct de vedere fizic. Are incredere, realizari, e foarte apreciat ca jucator si acest lucru iti da multa incredere.

Isi asuma fazele fixe, loviturile libere. La fel, executia pe care a avut-o meciul trecut cu Rangers. E un jucator care se simte, e, poate, intr-un moment de varf al carierei.

Trebuie sa devina un lider. Echipa nationala duce lipsa de un jucator care sa comunice, sa responsabilizeze. Trebuie sa se implice mult mai mult, pentru ca are libertate de exprimare, tinand cont ce realizari are.

Pe langa cele sportive, ai nevoie de calitatea de a te gandi mai mult la nationala si, daca poti, sa-i faci pe ceilalti sa constientizeze. In momentul de fata esti credibil, ai avut realizari si ceilalti asteapta de la tine sa discuti cu ei si sa preiei fraiele", a declarat Sabau, potrivit LookSport.

Modifică setările cookies