Stanciu si Chipciu, scosi la inaintare de Sparta! Ce au facut romanii dupa acuzatiile de REVOLTA din club

Stanciu si Chipciu, scosi la inaintare de Sparta! Ce au facut romanii dupa acuzatiile de REVOLTA din club

Luni a fost o zi agitat la Praga. 

Stanciu, Chipciu, Nita si Vatajelu nu trec prin momente fericite la Sparta. Echipa a pierdut pe teren propriu si a picat la 15 puncte in spatele liderului Slavia in clasament. S-a scris despre o revolta a jucatorilor din care au facut parte si jucatorii romani si un refuz de a se antrena luni. Mai mult, Anamaria Prodan a zburat de urgenta la Praga si s-a intalnit cu conducerea clubului. Ea i-a adus pe Stanciu, Chipciu si Nita in capitala Cehiei, iar acum discuta despre viitorul lor.

Stanciu si Chipciu au fost pusi de Sparta sa dezminta informatiile aparute cu referire la o revolta impotriva antrenorului echipei. Jucatorii romani au recunoscut ca sunt momente dificile in acest moment.


"Este antrenorul care m-a adus la Sparta, nu am o problema cu el. Da, e adevarat, nu trecem prin momente bune si imi pare rau pentru fanii care ne sprijina. De noi depinde sa redresam situatia", a spus Chipciu.

"Suntem tristi pentru situatia de la echipa, dar nu avem o problema cu antrenorul. Luni aveam antrenament de recuperare, orice alte discutii sunt inutile"
, a spus Stanciu. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies