Reactie GENIALA a lui Marius Sumudica dupa ce Alibec a spus ca il vrea sa-i fie profesor de antrenorat! "E de bine ce a spus, nu?" Cine sunt jucatorii care i-au dat batai de cap

Reactie GENIALA a lui Marius Sumudica dupa ce Alibec a spus ca il vrea sa-i fie profesor de antrenorat! "E de bine ce a spus, nu?" Cine sunt jucatorii care i-au dat batai de cap

Marius Sumudica a reactionat dupa ce Denis Alibec a declarat ca ar vrea sa ia lectii de la el.

Fotbalistul Astrei, care se pregateste in aceste zile pentru meciurile din Nations League, care vor fi transmise in direct de PRO TV, pe 4 si pe 7 septembrie, a oferit un interviu pentru FRF. 

El a punctat atunci ca antrenorul de la care ar vrea sa invete sa gestioneze relatiile cu fotbalistii dificili este Marius Sumudica. 

Tehnicianul celor de la Gaziantep nu a intarziat cu comentariile la aceasta afirmatie a lui Alibec. 

"E de bine ce a spus Denis, nu?", a fost prima reactie a lui Sumudica, urmata de hohote de ras. "Trebuie sa te faci placut. Trebuie sa le dai mult pentru a le putea cere inapoi. Trebuie sa cunosti omul pentru a-i cunoaste asteptarile.

Nu e usor sa lucrezi cu ei, dar daca ajungi pe aceeasi lungime de unda, toata lumea are de castigat. Tu, ca antrenor, echipa si jucatorul respectiv pentru ca ofera, intr-adevar, ceea ce poate.

Am destule exemple, iar unul dintre ei e Denis. Crezi ca e usor sa lucrezi cu Maxim, cu Budescu, cu Geraldo, Teixeira si nici nu are sens sa-i mai amintesc pe altii?! Oricum, toti jucatori extraordinari. Extraordinari!

Si pe unde am mai fost, am lucrat cu jucatori capriciosi. Trebuie sa-i simti si sa scoti tot ce e mai bun de la ei", a declarat antrenorul roman la DigiSport.

Denis Alibec si Marius Sumudica au lucrat impreuna la Astra, in sezonul 2015/16. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Care sunt șansele ca Bucureștiul să intre în carantină. Răspunsurile oferite de Nelu Tătaru și Nicușor Dan
BRAT

Modifică setările cookies