Marius Sumudica Antalyaspor Gaziantep Turcia Stranieri

Prima reactie a lui Sumudica dupa scandalul declansat de oficialii lui Antalyaspor! "Daca vreti sa dispar, invingeti-ma pe teren si alungati-ma din Turcia!"

Dupa remiza dintre Antalyaspor si Gaziantep, oficialii echipei gazda au sustinut ca Marius Sumudica i-a provocat pe toata durata meciului, injurandu-l pe Lukas Podolski.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2020, 12:51
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2020, 12:57

In aceasta dimineata, antrenorul roman a reactionat fata de criticile aduse de cei de la Antalyaspor, care l-au facut impertinent. Sumudica a notat, intr-un comunicat de presa, ca singurul mod in care adversarii pot scapa de el este invingandu-l pe teren si alungandu-l din Turcia. 

"Suntem la fotbal! Daca vreti sa dispara Sumudica, invingeti-l pe teren si alungati-l din Turcia!

Sunt un antrenor bolnav dupa fotbal. De cand sunt in Turcia, am respectat tot ce tine de istoria fotbalului din aceasta tara si a tarii, in general. M-am concentrat doar pe fotbal si pe echipa mea. Dar constat cu surprindere si tristete ca dupa remiza obtinuta duminica, la Antalya, in niste conditii eroice, oficialii clubului Antalyaspor au demarat un razboi impotriva mea, ca persoana.

Am vazut comunicatul oficial de presa in care sunt acuzat ca sunt impertinent, ca am jignit sau ca l-am injurat pe Lukas Podolski. Din respect pentru aceasta competitie de inalt nivel care este campionatul din Turcia, nu voi intra in acest razboi inutil. In schimb, vreau sa punctez cateva aspecte:

Dupa cum se stie, am urmarit meciul din loja, alaturi de 4 oficiali. Cum poate crede cineva ca mi-am permis sa am un comportament jignitor chiar in mijlocul oficialilor de la clubul gazda, majoritari in tribune!?

Am vazut ca exista o imagine cu mine, pe Twitter, drept o dovada ca m-am purtat necuviincios. In fapt, este doar o imagine a momentului in care ma bucur... As vrea sa se stie ca, in acel moment, in timp ce ma bucuram, am fost facut 'tigan' si 'pezevenghi'!

Eu, Marius Sumudica, va provoc la o prinsoare. Am vazut in comunicatul de presa ca ar exista 20 de martori care pot marturisi ca eu am jignit. Daca apare o singura imagine in care, de exemplu, eu ii aduc injurii lui Lukas Podolski, promit ca demisionez si las locul altui antrenor! Daca nu apare, solicit sa-mi fie cerute scuze tot pe cale oficiala, cum au si aparut aceste atacuri! [...]

Daca vreti ca Marius Sumudica sa dispara din fotbalul turcesc, exista o singura solutie. Invingeti-l pe teren si alungati-l din acest campionat! Pentru ca suntem la fotbal. Si am vrut sa ofer acest raspuns din respect pentru adevar si pentru tot ceea ce inseamna suflarea fotbalistica din Turcia", a fost mesajul lui Sumudica. 

Modifică setările cookies