Stranieri

FABULOS! Echipa lui Sumudica a egalat, desi juca in 9 oameni! Sumi a luat-o RAZNA la finalul meciului: cum a fost surprins in tribuna

Meci dement pentru Sumudica in Turcia!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Octombrie 2020, 17:56
Data actualizarii: Duminica 18 Octombrie 2020, 21:27

Gaziantep a avut un start teribil de sezon, fara victorie in 4 etape. Desi nu l-a avut pe Sumudica pe marginea terenului, suspendat, echipa romanului a aratat un spirit fantastic pe terenul lui Antalyaspor., in meciul din runda a 5-a a campionatului.

Antalya a deschis scorul inca din minutul 3, prin Sam. Gaziantep a ramas in 10 din minutul 28, cand Mirallas a fost eliminat. In minutul 66, echipa lui Sumudica a primit o noua lovitura majora: a ramas in 9, dupa ce Junior Morais a vazut doua galbene! Chiar si in aceste conditii, Soyalp a reusit sa faca 1-1 in minutul 70. N-a fost finalul nebuniei. Sam, marcatorul lui Antalyaspor, a vazut si el rosu direct in minutul 79. In minutul 6 al prelungirilor, s-a facut egalitate si la eliminari: Akyol a luat al doilea galben.

Rezultatul il pastreaza in functie pe Sumudica. Antrenorul roman a trait partida la intensitate maxima. La sfarsitul meciului, camerele l-au gasit in tribune ridicand mainile si tipand 'Bravo' spre jucatorii sai!

Alex Maxim, titular la Gaziantep, a ramas in teren pana in minutul 67.

CITESTE SI

Modifică setările cookies