Fotbal extern

Laporta, anunțul momentului! Decizia luată după incidentele în care a fost implicat Koeman

Laporta a vorbit înaintea duelului dintre Barcelona și Rayo Vallecamo, care va avea loc, miercuri, de la ora 20:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 18:33
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 18:59

Președintele Barcelonei a anuțat, potrivit Marca, faptul că oficialii clubului lucrează în acest moment la un set de măsuri care să prevină eventuale incidente similare cu cele de la finalul meciului cu Real Madrid.

Barcelona a capitulat, pe teren propriu, scor 1-2, în fața marei rivale, Real Madrid, iar la finalul partidei mai mulți suporteri l-au așteptat pe antrenorul Koeman la ieșirea din stadion.

Câteva zeci de suporteri i-au înconjurat mașina antrenorului Barcelonei, în timp ce scandau împotriva acestui. Unii chiar i-au lovit mașina cu pumnii și picioarele. Unul dintre suporteri a mers chiar mai departe și s-a urcat pe capotă, în timp ce filma un video.

Este de așteptat ca în urma acestor incidente, clubul catalan să identifice suporterii agresivi și să le interzică accesul pe stadion. O decizie finală în acest caz urmează să fie anunțată în zilele următoare.

Ronald Koeman nu se teme de suporteri

„Sunt oameni lipsiți de educație. Acești oameni nu știu cum să reacționeze. Atmosfera pe stadion, chiar și la 0-2, era cu totul opusă față de ce am resimțit în afara stadionului. Nu trebuie să le dăm multă atenție acestor oameni.

Astfel de lucruri s-au mai întâmplat în trecut, chiar și Puyol a trecut printr-un astfel de episod. E păcat că nu poți să pleci acasă în siguranță, este o problemă socială”, a spus Koeman, la conferința dinaintea partidei cu Rayo Vallecano.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies