Stranieri

Meci de zile mari pentru Ionut Radu! Portarul de la U21 a salvat-o pe Genoa cu interventii FABULOASE: partida se putea termina 4-1 pentru Napoli

Genoa a reusit un egal, 1-1, in fata lui Napoli. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2019, 08:26
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2019, 08:32

Portarul nationalei U21 a avut o seara de senzatie in poarta echipei sale de club, Genoa. Ionut Radu a reusit sa intervina decisiv de trei ori in partida Napoli - Genoa, incheiata la egalitate, 1-1. 

Chiar daca nu a avut cum sa apere sutul perfect din care Mertens a deschis scorul pentru Napoli in minutul 34, Ionut Radu si-a spalat greselile in restul partidei. 

  • Meci de zile mari pentru Ionut Radu! Portarul de la U21 a salvat-o pe Genoa cu interventii FABULOASE: partida se putea termina 4-1 pentru Napoli

In minutul 45+2, portarul de la tineret a avut o interventie extraordinara, un reflex fabulos, la sutul pe jos al lui Callejon, care putea duce scoru la 2-0 inca din prima repriza. 

In minutul 57, Radu a reusit sa prinda o minge trimisa puternic, cu capul, pe poarta, de Milik. 

Portarul de la nationala lui Radoi nu s-a oprit aici si a intervenit in fata lui Koulibaly cu piciorul, in minutul 85. Adversarul ramasese singur cu portarul si putea aduce Napoli in avantaj pe finalul partidei. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies