FOTO Ionut RADU a parasit cantonamentul nationalei U21. Ce masina i-a pus FRF la dispozitie: "Era singura, altfel pleca cu Dacia!" FOTO

FOTO Ionut RADU a parasit cantonamentul nationalei U21. Ce masina i-a pus FRF la dispozitie: "Era singura, altfel pleca cu Dacia!" FOTO

Romania U21 joaca in aceasta seara cu selectionata U20 a Danemarcei.

Echipa nationala de tineret se pregateste in aceasta perioada in Spania, la Marbella, pentru Campionatul European de Tineret din vara. Tricolorii au pierdut pe 21 martie meciul amical jucat cu selectionata similara a Spaniei, scor 0-1.

Nationala U21 va juca si astazi un amical contra formatiei U20 a Danemarcei, insa Radoi nu se va putea baza pe capitanul echipei, Ionut Radu. Portarul se va intoarce astazi la echipa sa de club, Genoa.

Ionut Radu a efectuat duminica ultimul antrenament la Marbella, iar astazi se va intoarce in Italia. Nu sunt probleme medicale pentru capitanul nationalei, ci totul face parte dintr-o intelegere intre Mirel Radoi, jucator si club. Inainte de cantonament, cele trei parti au convenit ca fotbalistul sa revina la Genoa inainte de finalul perioadei de pregatire.

Jucatorii nationalei mici s-au distrat pe seama lui Radu la plecare. Un Mercedes a venit sa-l ia pe tanarul portar. "A avut noroc ca era singura masina, altfel il trimiteau cu Dacia", l-a tachinat "Richie" Grigore pe Radu. 

Selectionerul nationalei U21 se va baza pe Catalin Cabuz (22 de ani) si Andrei Vlad (19 ani) pentru meciul cu Danemarca U20.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 mai. 953 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies