"Ludogorets doboara recorduri pentru un star european!" Reactia presei din Bulgaria despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi 

"Ludogorets doboara recorduri pentru un star european!" Reactia presei din Bulgaria despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi 

Ianis Hagi nu duce lipsa de oferte in aceasta vara. Dupa Lazio si Rangers, inca un club si-a exprimat interesul pentru mijlocasul roman. 

Dupa cum a anuntat www.sport.ro in exclusivitate, Ludogorets Razgard ar fi interesata sa ii plateasca lui Genk cele 4 milioane de euro pentru Ianis Hagi si sa ii ofere mijlocasului un salariu de 500.000 de euro, plus bonusuri, care ar putea face ca salariul lui sa ajunga pana la un milion de euro. 

Presa din Bulgaria a scris despre posibilitatea transferului, laudandu-l pe Ianis, pe care l-au descris ca fiind: "Un star european!".

Publicatia Sportal scrie despre sansele minime ca transferul sa se realizeze din cauza sumei mari de bani cerute de Genk, insa lauda calitatile mijlocasului roman. 

"Jucatorul de 21 de ani impresioneaza cu prestatiile sale la Glasgow Rangers, unde este imprumutat. Cu toate astea, scotienii ar avea probleme financiare din cauza Covid-19 si nu ar putea sa il transfere. 

In ciuda informatiilor aparute in Romania, este putin probabil ca Ludogorets sa plateasca 4 milioane de euro pentru un jucator. Acest transfer ar fi un record absolut pentru Bulgaria", scrie Sportal

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Beatrice Mahler: Dacă lucrurile continuă în această direcţie, şi decembrie va fi o lună în care vom plânge mult
BRAT

Modifică setările cookies