Stranieri

”L-au atacat!”. Ce s-a întâmplat cu românul care a primit de la FIFA ”Premiul Puskas” pentru cel mai frumos gol al anului

Antrenorul de la echipa de club, și el român, a explicat dificultățile prin care a trecut elevul său.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 10:10
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 10:13

Premiat cu ”FIFA Puskas Award” pentru cel mai frumos gol al anului 2019, românul Daniel Zsori (21 de ani) a semnat în această lună un contract cu Zalaegerszegi TE, din prima ligă maghiară.

Atacantul născut în Oradea, care însă evoluează la naționala Under 21 a Ungariei, aparține de MOL Fehervar, care l-a împrumutat mai întâi la Budaors, apoi la Budafok și, acum, la Zalaegerszeg.

”Nu au înțeles că premiul a fost pentru cel mai frumos gol, nu pentru cel mai bun fotbalist din lume”

”De-a lungul conversațiilor pe care le-am purtat cu Daniel, mi-am dat seama că trăiește pentru fotbal. În același timp însă, perioada de după ce a câștigat premiul a fost mai dificilă. 

A obținut o distincție prestigioasă, așa că așteptările lui au crescut, au început să apară și atacuri nemeritate asupra sa, nici el nu a știut cum să reacționeze la început. 

Mă refer la tot felul de comentarii și postări de pe internet, mulți nu au înțeles că premiul primit de Daniel a fost pentru cel mai frumos gol al anului, nu pentru cel mai bun fotbalist din lume. 

El este un jucător încă tânăr și foarte sensibil, dar cred că acum a depășit toată această situație”, a explicat în Nemzeti Sport fostul său antrenor de la Budafok, Csaba Csizmadia, și el jucător în naționala Ungariei născut în România.

A primit ”FIFA Puskas Award” la gala unde a fost prezent și Leo Messi

Daniel Zsori a primit ”FIFA Puskas Award” pentru un gol înscris pentru Debrecen chiar la debutul său în prima ligă din Ungaria, în 2-1 cu Ferencvaros Budapesta. 

Reușita, o foarfecă de toată frumusețea, a venit în prelungirile întâlnirii. Atacantul a primit premiul la gala forului mondial, unde a fost prezent și Lionel Messi, cel mai bun fotbalist (și) al anului 2019.

Modifică setările cookies