Ioan Becali afirma ca Anamaria Prodan a mintit in privinta sumei de transfer a lui Stanciu! SOC: Pe cati bani s-ar fi facut, de fapt, mutarea in Arabia

Ioan Becali afirma ca Anamaria Prodan a mintit in privinta sumei de transfer a lui Stanciu! SOC: Pe cati bani s-ar fi facut, de fapt, mutarea in Arabia

Fostul impresar Ioan Becali afirma ca suma de transfer a lui Stanciu a fost mult mai mica decat cea declarata de Anamaria Prodan-Reghecampf.

Nicusor Stanciu, decarul nationalei Romaniei la meciul din Suedia, pierdut din pacate cu 1-2, a fost vandut de Sparta Praga la Al Ahli pentru o suma la jumatate decat cea declarata de Anamaria Prodan. Asta sustine Ioan Becali.

Fostul agent, recent eliberat din inchisoare, spune ca suma de transfer a lui Stanciu de la Sparta Praga la Al Ahli a fost de 4.5 milioane euro. Mai mult, acesta afirma ca salariul fotbalistului este tot la jumatate decat cel declarat de sotia lui Laurentiu Reghecampf.

"Vorbim despre Stanciu...ca a plecat pe 10 milioane. A plecat pe 4.5 milioane si nu castiga cat se spune. Da, el a fost transferat pe 4.5 milioane de la Sparta la arabi. Va dau eu telefonul de la Sparta si va spun ei pe cat a plecat. Si Stanciu castiga 1.5 milioane pe an. Au mai fost vremuri cand mai ziceam si eu de-astea, dar o faceam cu un Ilie Dumitrescu, care imi spunea: "Bag-o mai tare, sa auda Dan Petrescu, sa-l oftic ca am mai mult"", a spus Ioan Becali la Digi.

Ce spunea Anamaria Prodan in momentul transferului


Anamaria Prodan a afirmat in momentul transferului lui Stanciu ca Al Ahli a platit 10 milioane de euro si ca fotbalistul va incasa peste 7 milioane in urmatorii 3 ani.

"Stanciu este cel mai bun jucator roman. Dar el trebuia sa faca un pas. Noi, romanii, spunem ca am vrea jucatori la Real Madrid si Barcelona, dar uitam ca nu mai avem cota de pe vremea lui Hagi si Popescu", spunea Anamaria Prodan.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

VORBESTE LUMEA
Marisa Paloma și Liviu Stanciu, într-o relație de mai bine de 2 ani

06:09
VORBESTE LUMEA
Valentin Luca, "Regele" cocktailurilor

06:33
VORBESTE LUMEA
Anghel Damian, despre kilograme, chifteluțe și sport. Cum a reușit actorul să arate așa

09:10
VORBESTE LUMEA
Distracție pentru copii mari și mici

05:34
FERMA
Marius Crăciun este Fermierul Anului 2019 și câștigătorul premiului de 50 000 de euro!
Felicitări Marius Crăciun, Fermierul Anului 2019!

07:53
FERMA
A doua probă  îi descurajează și pe  Marius și pe Moroșanu
Ceea ce se întâmplă schimbă complet clasamentul și creează o agitație de necrezut în arenă

07:25
FERMA
Prima probă îi obosește peste măsură pe cei doi finaliști Ferma
Cine reușește să capate avantaj și câștigă prima primul pas către premiu

06:14
FERMA
Brigitte îl lovește pe Pastramă, spre deliciul, dar și spaima fermierilor
Un singur picior între iubire și...bătaie

04:17
FERMA
Gesturi suspicioase între Otniela și Moroșanu. Ce se întâmplă între cei doi
"Mai Otniela, o luăm razna, simți și tu?"

03:18
FERMA
Ce s-a întâmplat cu încăierarea dintre Moroșanu și Kamara
Ediția de ieri i-a lăsat pe fermieri înspăimântați, în mijlocul celui mai mare conflict de până acum.

02:55
BRAT