Continua problemele pentru Alibec in Turcia! Atacantul s-a accidentat si rateaza ultimul meci din 2020 al lui Kayserispor! Anuntul oficial al clubului

Denis Alibec accidentare Kayserispor Turcia Stranieri Continua problemele pentru Alibec in Turcia! Atacantul s-a accidentat si rateaza ultimul meci din 2020 al lui Kayserispor! Anuntul oficial al clubului
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 17:48
Data actualizarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 17:51

Denis Alibec nu a avut un debut prea fericit in Turcia. 

Fotbalistul s-a confruntat cu probleme de acomodare, iar ulterior s-a infectat cu noul coronavirus si a lipsit de la cateva dintre meciurile echipei sale. 

Din pacate, Alibec nu va putea juca nici in ultimul meci din 2020 al celor de la Kayserispor. Oficialii clubului au anuntat pe pagina lor de Twitter ca romanul s-a accidentat la muschii inghinali in timpul unui antrenament, urmand a fi supus unui control medical amanuntit.

Astfel, Denis Alibec va rata duelul cu Genclerbirligi, din a 15-a etapa a campionatului turc, meci programat luni, de la ora 15:00. 

De la transferul din aceasta vara si pana in prezent, fostul atacant al Astrei a evoluat in 8 meciuri pentru Kayserispor, reusind un singur gol. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!