Ianis Hagi Genk Glasgow Rangers Stranieri

Acum chiar e OFICIAL! Ianis Hagi este jucatorul lui Glasgow Rangers 

Glasgow Rangers a anuntat transferul lui Ianis Hagi de la Genk.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2020, 19:19
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2020, 23:53

Scotienii au achitat clauza de reziliere a jucatorului si au anuntat pe site-ul oficial transferul lui Ianis Hagi.

"Rangers poate confirma ca Ianis Hagi a fost de acord pentru transferul definitiv, dupa ce i-a fost negociata clauza de reziliere", apare in comunicatul lui Rangers. 

"Suntem incantati ca Ianis a ales sa isi continue cariera la Rangers. Am avut numeroase conversatii cu el si reprezentantii lui si a fost clar ca singurul obiectiv al sau este sa ramana la Rangers. 

Nu este doar un mare talent ci un profesionist tanar care este determinat sa aiba succes. Suntem siguri ca investitia in el va fi eficienta. 

Formalitatile transferului nu vor fi complete pana nu se va deschide fereastra de transferuri insa suntem nerabdatori sa il primim cu bratele deschise inapoi la Glasgow in urmatoarele saptamani, alaturi de ceilalti jucatori", a declarat Ross Wilson, directorul sportiv. 

 

 

 

Reactia lui Steven Gerrard 

 

Reactia antrenorului lui Rangers a fost publicata in comunicatul care anunta transferul:

"Ianis este recunoscut in Europa ca un jucator tanar si incantator, deci sa il avem la Rangers definitiv este o veste buna. 

Am putut sa dezvolt o relatie cu el foarte repede, este o placere sa il antrenezi deoarece are vointa sa invete si sa se imbunatateasca de la antrenament la antrenament. A experimentat deja presiunea si asteptarile de pe Ibrox, stiu ca este pregatit pentru urmatorul sezon", a declarat Steven Gerrard. 

Modifică setările cookies