Transferurile DINAMITA cu care Steaua "rupe" Liga! Dragomir anunta: "Neagu e bun, dar ei aveau nevoie de altceva!" Pe cine le recomanda stelistilor:

Autor: Sport.ro
Luni 02 Septembrie 2013, 18:25

	Transferurile DINAMITA cu care Steaua "rupe" Liga! Dragomir anunta: "Neagu e bun, dar ei aveau nevoie de altceva!" Pe cine le recomanda stelistilor:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de fotbal, a vorbit in urma cu putin timp despre ultimele noutati de pe piata transferurilor, analizand si mutarea lui Ionut Neagu la Steaua.

"Neagu asta nu stiu daca e jucator de Steaua. E un jucator bun, dar nu stiu daca se va incadra la Steaua. La Galati, el si cu Iorga erau piesele de baza. Sa vedem ce talent are, cum se adapteaza. Daca pleaca Bourceanu, asa cum se aude, cred ca intra Neagu.

Nu se stie cu Bourceanu, s-ar putea sa avem maine o surpriza mare. Nu stiu eu nimic, dar orice e posibil. Neagu nu e jucator rau, dar cred ca poate juca. Asa am zis si cu Piovaccari, mie nu-mi place deloc de el, dar uite ca si-a scos banii.

Iorga era mai bun de luat, ala e jucator. Si Neagu e, are avantajul ca este tanar, insa nu stiu unde o sa joace. Pe Varela nu-l stiu. Eu l-as fi luat pe Marc, ala de la Ceahlaul. De Varela pot sa zic ca e mai copt.

Steaua are insa o politica buna si nimereste transferurile. Eu daca eram la o echipa mare il luam pe Ciucur, are viteza, loveste mingea perfect, e maestru. Cand a plecat cu mingea la picior nu mi-a venit sa cred.

Eu zic, insa, tot de Marc, e bun rau. Are gena de fotbalist, are fizic. Daca eram la o echipa calificata in Liga ii luam pe Wesley, Sanmartean, Marc si Alcenat. Si obligatoriu pe Ciucur. Faceam mega echipa cu astia. Wesley si Sanmartean intrau titulari siguri, la fel si Alcenat.

De Wesley zic ca nu e mare pierdere, daca nu se face. Poate doar daca venea cu Sanmartean. El are nevoie de un pasator, iar Sanmartean e meserias", a spus Dumitru Dragomir la Digisport.

Alertă de vreme severă în toată țara. Au fost emise coduri de vânt puternic și viscol
BRAT