„Unde e accidentul? Nu am simțit nimic!” Reacția lui Gigi Becali după incidentul rutier în care a fost implicat 

Gigi Becali Accident rutier Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 20:47
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 20:48

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier minor în cursul zilei de vineri. 

Finanțatorul de la FCSB se afla la volanul bolidului său, marca Rolls Royce, modelul Ghost Black Badge, când a fost tamponat ușor din spate de o tânără șoferiță. Momentul a fost surprins de trecători, când fata s-a dat jos de la volan și a mers spre geamul lui Gigi Becali, care a rămas în mașină. 

Prima declarație a lui Gigi Becali despre accidentul rutier 

Gigi Becali a vorbit despre incident, spunând clar că nu s-a întâmplat nimic. Finanțatorul de la FCSB a explicat clar că mașina sa nu a fost avariată și nici mașina fetei. 

„Eu eram la stop cum ar veni şi ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Ea a zis că a simţit că m-a atins, dar eu n-am simţit. M-am dat jos, nu avea nimic nici maşina ei, nici a mea. Maşina nu avea nimic.

M-a recunoscut fata. Au început toţi să filmeze pe acolo, că au crezut că s-a întâmplat ceva, dar nu s-a întâmplat nimic. Ce amiabilă, înţelegere pe ce? N-am simţit că s-a atins ceva, a crezut ea că s-a atins de bara mea, că simţeam şi eu aşa, nu?

Aşa poţi să filmezi orice, dar unde e accidentul? Dacă n-are nicio zgârietură maşina, unde e accidentul?”, a declarat Gigi Becali conform Antena 3 CNN

Gigi Becali, implicat într-un accident rutier

Incidentul s-ar fi petrecut în zoan Gorjului din București. Potrivit Cancan, vinovată pentru producerea accidentului ar fi o șoferiță care nu a păstrat distanța regulamentară în trafic.

În imagini se observă cum șoferița merge la geamul mașinii lui Gigi Becali pentru a discuta, în timp ce omul de afaceri nu coboară din bolidul de lux.

Gigi Becali a apărut prima dată la bordul mașinii Rolls Royce Ghost Black Badge la începutul lunii august. Prețul autoturismului de lux poate ajunge până la aproximativ 500.000 de euro.

"E împrumutată, uite numărul. E un exercițiu pentru voi. E împrumutată din familie. E test drive, nu mă pricep la mașini. I-a plăcut, probabil o să-și achiziționeze una", spunea Mihai Stoica despre noul bolid al lui Gigi Becali, în august.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!