VIDEO „Suntem gata să murim pentru Ucraina!” Frații Klitschko, mărturie tulburătoare de pe front: „Am omorât șase ruși azi-noapte!”

Vitali Klitschko Război în Ucraina Vladimir Klitschko Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2022, 22:33
Data actualizarii: Sambata 05 Martie 2022, 10:31

Frații Klitschko, Vitali (50 de ani) și Vladimir (45 de ani), luptă alături de armata ucraineană împotriva invadatorilor ruși.

Vitali Klitschko a vorbit deschis despre conflictul armat pe care armata ucraineană îl dă cu cea rusă și a dezvăluit că ar fi eliminat șase soldați ruși în cofruntările din Kiev.

„Am omorât niște oameni, cred că azi-noapte am omorât 6”, a dezvăluit Vitali Klitschko, primarul Kievului, într-un interviu pentru Sky News.

Fostul campion mondial a susținut că ucrainenii sunt gata să plătească prețul suprem pentru a-și apăra țara.

„Nu ne interesează cât de puternică este armata rusă, suntem gata să luptăm. Şi suntem gata să murim pentru ţara în care ne-am născut şi pentru familiile noastre, pentru că aici este casa noastră. Este viitorul nostru, iar cineva vrea să vină în casele noastre și să ni-l fure”, a adăugat Vitali.

Armata rusă a invadat Ucraina în zorii zilei de 24 februarie, iar din acel moment țara vecină este atacată constant cu bombe și rachete.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!