Vitali Klitschko Război în Ucraina Vladimir Klitschko Stiri

VIDEO „Suntem gata să murim pentru Ucraina!” Frații Klitschko, mărturie tulburătoare de pe front: „Am omorât șase ruși azi-noapte!”

Frații Klitschko, Vitali (50 de ani) și Vladimir (45 de ani), luptă alături de armata ucraineană împotriva invadatorilor ruși.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2022, 22:33
Data actualizarii: Sambata 05 Martie 2022, 10:31

Vitali Klitschko a vorbit deschis despre conflictul armat pe care armata ucraineană îl dă cu cea rusă și a dezvăluit că ar fi eliminat șase soldați ruși în cofruntările din Kiev.

„Am omorât niște oameni, cred că azi-noapte am omorât 6”, a dezvăluit Vitali Klitschko, primarul Kievului, într-un interviu pentru Sky News.

Fostul campion mondial a susținut că ucrainenii sunt gata să plătească prețul suprem pentru a-și apăra țara.

„Nu ne interesează cât de puternică este armata rusă, suntem gata să luptăm. Şi suntem gata să murim pentru ţara în care ne-am născut şi pentru familiile noastre, pentru că aici este casa noastră. Este viitorul nostru, iar cineva vrea să vină în casele noastre și să ni-l fure”, a adăugat Vitali.

Armata rusă a invadat Ucraina în zorii zilei de 24 februarie, iar din acel moment țara vecină este atacată constant cu bombe și rachete.

Modifică setările cookies