Chiar sub ochii lui Icardi! Wanda Nara l-ar fi înșelat pe superstar chiar cu bodyguardul! Locul inedit în care au fost surprinși 

Wanda Nara Mauro Icardi PSG Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2022, 17:54
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2022, 18:05

Un nou scandal în căsnicia lui Mauro Icardi și a Wandei Nara. 

Mauro Icardi (29 ani) și Wanda Nara (35 ani) au trecut printr-o cumpănă anul trecut. Impresarul FIFA și-a acuzat soțul că a avut o aventură cu China Suarez (30 ani), o vedetă de televiziune din Argentina, și l-a ironizat pe rețelele de social media. 

În cele din urmă, cei doi s-au împăcat, după ce atacantul lui PSG a postat numeroase mesaje pe Instagram în care își arăta dragostea față de Wanda Nara. Cu toate acestea, la 3 luni distanță a apărut o informație care ar putea produce un nou cutremur în căsnicia lui Icardi. 

Jurnalistul Diego Estévez susține că Wanda ar fi avut o aventură cu bodyguardul. După spusele acestuia, evenimentul s-ar fi întâmplat pe finalul anului trecut, în scurta escapadă a impresarului FIFA în Argentina. 

„Au devenit foarte buni prieteni, o relație de încredere și prietenie. Augustin Longueira (n.r. - bodyguardul lui Icardi) a fost umărul pe care a plâns, iar totul s-a întâmplat la nivel emoțional. 

L-a invitat la o petrecere privată la Presidente Bar, unde i s-a organizat petrecerea surpriză de ziua ei. Când petrecerea s-a terminat s-au strâng la apartamentul Wandei. 

Acolo, Augustin Longueira a surprins-o pe Wanda cu părul ud și un prosop în jurul taliei, semn că ar fi ieșit din duș”, a declarat Diego Estévez pentru as.com. 

Însă, jurnalistul precizează că în seara aceeea nu s-ar fi întâmplat nimic, cei doi dormind doar unul lângă celălalt. Contactul sexual dintre cei doi s-ar fi produs la următoarea întâlnire, chair în lift, după spusele lui Augustin Longueir. 

Conform publicației spaniole, Mauro Icardi ar fi aflat că Wanda Nara și bodyguardul ar fi dormit în același pat, acesta fiind motivul pentru care l-a concediat pe Augustin Longueir. Evenimentul din lift nu i-ar fi fost dezvăluit de către soția sa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!