Probleme pentru Cristiano Ronaldo! Afacerea sa, anchetată de autorități după ce a 'fentat' aplicarea TVA-ului 

Cristiano Ronaldo Stiri Cristiano Ronaldo / Sursa foto: Instagram
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Noiembrie 2023, 14:06
Data actualizarii: Vineri 03 Noiembrie 2023, 14:14

Cristiano Ronaldo (38 ani) întâmpină probleme cu afacerea pe care o are de câțiva ani. 

Fotbaliștii obișnuiesc să profite de câștigurile lor pentru a investi sume de bani în afaceri care să le aducă în continuare venituri după retragere. Este și cazul lui Cristiano Ronaldo, care și-a făcut un imperiu cu ajutorul imaginii sale, care generează sute de milioane de euro. 

În acest sens, superstarul portughez și-a deschis mai multe clinici de implant de păr, Insparya Medical Clinic. Publicația El Confidencial anunță că mai multe dintre clinicile sale sunt investigate de autoritățile fiscale din Spania, după ce s-au emis facturi fără TVA către sute de clienți în p erioada 2019 - 2021. 

Clinicile lui Cristiano Ronaldo, anchetate de autorități 

Cazurile anchetate au fost încadrate toate sub diagnosticul „alopecie”, care „este o boală, iar serviciile medicale de diagnosticare, prevenire, tratament și remediu”, astfel că nu se subordonează impozitului. Cu toate astea, autoritățile sunt de părere că multe dintre proceduri sunt „intervenții pur estetice”, cărora ar trebui să li se aplice un TVA de 21%. 

El Confidencial a avut acces la dosarul deschis de autoritățile fiscale iberice firmei lui Cristiano Ronaldo, a cărei administratoră este Georgina Rodriguez. În dosar există diferite cereri ale anchetatorilor, precum extracte bancare de la opt conturi ale titularului, încasările în efectiv și „o listă anonimă a pacienților asupra cărora s-au practicat intervențiile”, scrie sport.es

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!