FOTO ȘI VIDEO Tânăra care a 'transmis' show-ul Rihannei pentru persoanele cu deficiențe de auz, adevăratul star de la Super Bowl: "Tu ai fost vedeta!"

justina miles rihanna super bowl 2023 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 11:23
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 11:48

Kansas City Chiefs a învins Philadelphia Eagles, după o revenire spectaculoasă, şi a câştigat Super Bowl 57.

Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl pentru a doua oară în patru ani şi a treia oară în istoria sa, după ce s-a impus, scor 38-35 în faţa formaţiei Philadelphia Eagles.

Rihanna a susţinut un spectacol exploziv la pauza de la Super Bowl 57, iar The Hollywood Reporter a anunţat că superstarul din Barbados este însărcinată din nou. Cântăreața şi rapperul A$AP Rocky mai au un băieţel de 9 luni.

Justina Miles, vedeta show-ului din pauza Super Bowl
 

Momentul realizat de Rihanna a avut parte de o 'interpretare' specială pentru persoanele cu deficiențe de auz, făcută de Justina Miles.

Tânăra de 20 de ani este studentă la HBCU Bowie, originară din Philadelphia, fiind prima femeie de culoare care a participat la show-ul din pauză de la Super Bowl. 

"Este important nu doar pentru mine să împărtășesc întregii lumi această experiență, să aduc acest sentiment de autonomie la milioane și milioane de oameni care nu aud", a declarat tânăra înainte de show.

"A fost mult mai frumos să o privesc pe interpretă decât pe Rihanna", "Tu ai fost adevărata vedetă", "Să o apreciem pe Justina Miles" au fost doar câteva dintre reacțiile apărute pe rețelele de socializare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!