GALERIE FOTO Suporter de lux la derby-ul din Premier League! Cum s-a îmbrăcat vedeta de la Mondialul din Qatar la Arsenal - Manchester City 

Ivana Knoll arsenal londra Premier League Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 16:18
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 16:41

Manchester City a urcat pe primul loc în Premier League, după ce a învins în deplasare, cu scorul de 3-1, pe Arsenal Londra, miercuri, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 12-a.

La partida disputată la Londra a fost prezentă și Ivana Knoll, celebra croată care a făcut senzație la Campionatul Mondial din Qatar, cu aparițiile sale incendiare. 

Tânăra de 30 de ani nu a ratat ocazia de se fotografia în tricoul formației pe care a susținut-o, Arsenal, iar imaginile postate pe rețelele de socializare au strâns sute de mii de aprecieri și numeroase comentarii. 

Manchester City a trecut pe primul lor în Premier League
 

Elevii lui Pep Guardiola au deschis scorul pe Emirates Stadium prin Kevin de Bruyne, care a intrat în posesia balonului profiând de o eroare a defensivei "tunarilor" şi a şutat din afara careului, fără nicio şansă pentru portarul Aaron Ramsdale (minutul 24).

Gazdele au restabilit egalitatea înainte de pauză, în urma unei lovituri de la 11 m, transformată de Bukayo Saka (minutul 40).

După ce a avut o bară în prelungirile primei reprize (minutul 45+6), Manchester City a preluat controlul jocului şi a reuşit să înscrie alte două goluri pe parcursul reprizei secunde, prin Jack Grealish (minutul 72) şi Erling Haaland (minutul 82).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!