PRIMELE IMAGINI CU AVIONUL | E indubitabil! Submarinul trimis sa caute epava a fotografiat numarul de inregistrare

Emiliano Sala avion canalul manecii David Ibbotson prabusit Stiri PRIMELE IMAGINI CU AVIONUL | E indubitabil! Submarinul trimis sa caute epava a fotografiat numarul de inregistrare
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Februarie 2019, 13:48
Data actualizarii: Luni 04 Februarie 2019, 13:53

Investigatorii au gasit epava avionului cu care Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson calatoreau catre Cardiff. Potrivit acestora, un cadavru a fost identificat in interior (DETALII AICI).

Presa engleza a prezentat in urma cu putin timp primele imagini cu epava avionului de tip Piper Malibu aflata pe fundul Canalului Manecii. Potrivit unui comunicat al AAIB, in interior se afla cel putin un cadavru!

Submarinul de mici dimensiuni trimis sa caute ramasitele avionului a fotografiat epava si numarul de inregistrare!

Capitanul vasului care a descoperit epava, David Mearns, a afirmat ca cel putin un cadavru se afla in interior.

Emiliano Sala, gasit cu banii stransi din donatii!

Ieri seara, Mearns anunta descoperirea locatiei in care se afla avionul, sub apele Canalului Manecii. "Epava avionului in care se aflau Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson a fost localizata astazi de catre FPV Morven. Asa cum am discutat cu AAIB (Air Accidents Investigation Branch), nava GEO Ocean III a fost mutata in aceasta pozitie pentru a identifica vizual avionul" a anuntat Mearns. Astfel, aria de cautare a fost redusa la 5 kilometri patrati.

"Epava avionului in care se aflau Emiliano Sala si David Ibbotson a fost gasita. A fost localizata in dimineata zilei de duminica de catre echipajul de pe FPV Movren. Asa cum am stabilit cu AAIB (Air Accidents Investigation Branch), nava GEO Ocean III a fost mutata in aceasta pozitie pentru a identifica avionul.

Familiile au fost anuntate, iar AAIB va da un comunicat in cursul zilei de luni. Este cel mai bun rezultat la care speram pentru familii, insa in aceasta seara le-am dat o veste devastatoare. Din respect, nu putem spune mai mult. Tot ce putem spune este ca o mare parte a epavei se afla pe fundul canalului", a spus David Mearns, citat de Sky News.

Primele bucati din avion au fost descoperite in urma cu 5 zile. Atunci, scaunele au fost gasite pe o plaja din Normandia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!