FOTO ȘI VIDEO Prima apariție publică a Prințului William după anunțul suferinței lui Kate Middleton. A făcut galerie alături de Prințul George

Aston Villa Conference League Printul William Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 12:05
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 12:22

Aston Villa și Lille au jucat în manșa tur a sferturilor de finală din Conference League.

Gruparea din Premier League s-a impus cu scorul de 2-1 în fața francezilor, iar victoria a fost urmărită din tribune de Prințul William și Prințul George, fiul cel mare al familiei regale. 

Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer

Este prima dată când membrii familiei au fost văzuți în public după 22 martie, când Prinţesa de Wales a dezvăluit că face chimioterapie preventivă după ce medicii au descoperit cancer în timpul unei operaţii abdominale planificate.

William, Kate şi cei trei copii ai lor au lipsit de la slujba din Duminica Paştelui de la Capela St. George de la Castelul Windsor, în urma anunţului.

Într-o înregistrare video publicată după săptămâni de speculaţii privind starea de sănătate a lui Kate Middleton, aceasta a declarat că diagnosticul a fost un "şoc uriaş" atât pentru ea, cât şi pentru William, iar în prezent se află în primele etape ale tratamentului.

"Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine.

Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă", a fost mesajul Prințesei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!