GALERIE FOTO "Nu e corect!". Cea mai sexy femeie din lume s-a îmbrăcat într-o salopetă roșie, iar fanii au reacționat imediat

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Martie 2024, 14:58
Data actualizarii: Vineri 29 Martie 2024, 14:58

Paige Spiranac (30 ani) este influencer american, instructor de golf, dar și fostă jucătoare profesionistă de golf. 

Paige a fost jucătoare de golf, iar în prezent predă sportul care a făcut-o faimoasă. Tânăra este și influencer de succes, după ce a profitat din plin de formele sale pentru a-și atrage public masculin în număr cât mai mare.

Modelul a strâns peste 3.9 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, acolo unde postează fotografii în ipostaze extrem de sexy, dar și clipuri, chiar și de pe terenul de golf. 

De curând, Paige a postat un clip în care apare îmbrăcată într-o salopetă roșie, decoltată și mulată, cu care și-a pus în valoare silueta. 

În iunie 2022, revista Maxime a numit-o „cea mai sexy femeie din lume”, iar Paige a dezvăluit că din acel moment viața i s-a schimbat complet, având și încasări extrem de generoase. 

Câștiguri spectaculoase din postările de pe rețelele de socializare

Frumoasa sportivă domină clasamentul și în topul câștigurilor obținute din Instagram, depășindu-l pe celebrul Tiger Woods. 

Potrivit publicației The Sun, Tiger Woods câștigă aproximativ 8.500 de lire sterline pentru o postare, în timp ce Paige Spiranac încasează mult mai mult, aproximativ 10.200 de lire sterline pentru fiecare postare de promovare. Podiumul este completat de Rory Mcllroy, cu 7.438 de lire sterline pentru o postare pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!