GALERIE FOTO Mai scurt de atât nu se poate! Ivana Knoll și-a pus cea mai mini ținută pentru Grand Prix-ul din Miami! Cum s-a putut poza la boxe 

Ivana Knoll Formula 1 Miami Grand Prix Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Mai 2023, 11:47
Data actualizarii: Luni 08 Mai 2023, 11:48

Ivana Knoll (30 ani) a cunoscut faima la Campionatul Mondial din Qatar, iar de atunci a fost invitată la numeroase evenimente sportive. 

Câștigătoarea Miss Croația din 2016 a devenit faimoasă după ce a apărut în Qatar, la meciurile naționalei, în ținute extrem de sexy. Ivana își potrivea outfit-urile în culorile naționalei, însă apărea extrem de sumar îmbrăcată. 

De atunci, a ajuns să aibă 3.3 milioane de urmăritori pe Instagram și a fost constant invitată la evenimente sportive, aparițiile sale fiind cel puțin la fel de sexy precum cele de la Campionatul Mondial. Ivana a fost în urmă cu o săptămână în Azerbaijan, unde a fost invitată la Grand Prix-ul din Baku și i-a șocat pe toți cu costumele extrem de scurte purtate în zona boxelor, acolo unde stăteau piloții și staff-ul. 

Ivana Knoll, încă o apariție sexy la Formula 1 

Modelul a fost atât de încântat de cursa din Baku, încheiată cu victoria lui Sergio Perez, încât a mers și la această etapă, care s-a desfășurat la Miami și l-a avut câștigător pe campionul mondial en-titre, Max Verstappen. 

Ivana a trecut pe la boxele Ferrari, Alpine și Aston Martin, ieșind în evidență cu încă o ținută sumară. Modelul a optat pentru o fustă pantalon extrem de scurtă, albastră și pe un corset roz, care îi evidenția sânii. Croata s-a filmat relaxată în zona boxelor alături de staff-ul echipelor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!