GALERIE FOTO Mai are puțin și naște, dar are o siluetă de invidiat. Apariție spectaculoasă, în costum de baie, pentru cea mai sexy jurnalistă 

Diletta Leotta Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 August 2023, 12:32
Data actualizarii: Marti 15 August 2023, 13:03

Diletta Leotta și Loris Karius așteaptă primul lor copil, după cum a anunțat jurnalista printr-o postare pe rețelele sociale, la începutul anului. 

Denumită cea mai sexy jurnalistă sportivă, Diletta Leotta și-a luat urmăritorii prin surprindere cu anunțul sarcinii. Italianca se iubește cu Loris Karius de mai bine de un an, iar cuplul așteaptă primul copil. Italianca a anunțat că este însărcinată postând un clip din momentul în care l-a anunțat pe portar de sarcină. 

Apariții spectaculoase pentru Diletta Leotta

Tânăra se pregătește pentru aducerea pe lume a primului copil, însă nu se sfiește să poarte ținute sexy și costume de baie, așa cum se observă în postările de pe rețelele de socializare.

Diletta Leotta și Loris Karius vor avea o fetiță

În urmă cu câteva luni, Diletta a postat un clip, însoțit de fotografii de la momentul dezvăluirii, alături de descrierea „Surpriză de Paști!”.

Din fotografii reiese cum cei doi le-au dezvăluit apropiaților că urmează să aibă o fetiță, folosindu-se de baloane roz, dar și un tort special. Clipul a strâns sute de mii de reacții în mai puțin de 24 de ore de când a fost postat, cei doi fiind felicitați în comentarii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!