Sambata 14 Februarie 2009, 18:11

GEST DE MAHALA, partea a 2-a! Ioan Becali l-a scuipat pe Manolo Terzian in pauza publicitara

Fostul agent FIFA, Ioan Becali a avut aseara la sport.ro o iesire necontrolata si incalificabila - l-a agresat pe realizatorul Emanuel Terzian pentru ca aceasta a deschis discutia despre dosarul transferururilor in care Becali e inculpat.

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

Personajul devenit celebru pentru ca i-a amenintat pe ziaristi ca-i face de la brau in jos, nu va mai avea de acum ocazia sa jigneasca si sa ameninte pe vreun canal al trustului Media Pro.

Subiectul emisiunii Informatia de la sport.ro - transferurile ilegale de fotbalisti - l-a iritat pe Ioan Becali, inculpat in acest dosar.

Pe pauza pricinuita de incident, Ioan Becali a devenit si mai violent la adresa lui Emanuel Terzian, pe care l-a scuipat si l-a amenintat din nou inainte sa plece.

Iesirea lui Ioan Becali a fost comentata pe internet de zeci de mii de oameni. Multi dintre ei au criticat prezenta in emisiunile TV a unor astfel de personaje. De azi incolo, fostul agent Ioan Becali, inculpat in dosarul transferurilor, nu va mai aparea in nicio emisiune televizata din grupul Media Pro.

VEZI PRIMUL INCIDENT: GEST DE MAHALA! Ioan Becali a aruncat cu microfonul si l-a jignit in direct pe moderatorul Emanuel Terzian

1198 comentarii
 • 20 2011
  vasiliu aurelian niste tarani bogati cu aere
 • 20 2010
  emil Este vina televiziunilor ca nu reusesc sa invite oameni seriosi.Nu se cunosc decit pe Becaliiii si Dragomir. Asta vreti , asta aveti!
 • 5 2009
  an225 clanul fotbalistic becalii :GIBONII !!!
 • 19 2009
  traian Asa tara , asa oameni , asa comportament ! In zilele in care tupeul , frauda , oportunismul si mitocania sunt ridicate la rang de virtute , pe cine mira ca Ioan Becali ameninta , jigneste si se poarta ca un veritabil mitocan ?! Mare lucru ca nu a trecut si la fapte ! Ar fi prima data ? Sau ultima ? In nici un caz ! Acestor gen de indivizi li se permite orice , oriunde si oricand . Pentru simplu motiv ca nimeni nu are curajul sa obiecteze in fata lor . darmite sa se ia vreo masura ! Oamenii normali nu au alta varianta decat sa faca temenele , sa se umileasca si sa venereze astfel de indivizi ! Este epoca lor , timpul lor . fac ce doresc , ce poftesc si nu au teama de nimeni ! Pentru ca nu li se poate intampla nimic . Pentru ca tara este la picioarele lor , pentru ca nu exista pentru ei decat propriile lor norme. Nu are nici o importanta pentru nimeni ca acestia calca totul in picioare , ca pentru ei nu conteaza decat propria vointa . Fac tot ce poftesc ! Ce este un ziarist in fata acestor "colosi" ? Un nimeni ca toti ceilalti din aceasta tara !
 • 11 2009
  gabriel PETY
  ;'
 • 11 2009
  gabriel PETY n
 • 11 2009
  gabriel PETY khg
 • 11 2009
  gabriel PETY ,nm
 • 11 2009
  gabriel PETY trytryt
 • 11 2009
  gabriel PETY tut
vezi mai multe comentarii
Summit istoric între Coreea de Nord și de Sud. Kim Jong-un, însoțit de sora lui. ”Sper să rezolvăm problemele”. IMAGINI LIVE
BRAT