GALERIE FOTO "Îmi e frică să pozez nemachiată". Motivul incredibil pentru care "cea mai sexy femeie din lume" a făcut această dezvăluire

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 19:27
Data actualizarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 19:55

În vara anului 2021, Paige Spiranac a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume, potrivit revistei Maxim. 

Fosta jucătoare de golf profesionistă a primit titlul de "cea mai sexy femeie din lume" în luna iunie. Paige Spiranac a povestit că viața i-a fost schimbată complet după ce a primit distincția din partea revistei Maxim și a dezvăluit cum a trăit totul, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri făcută cu cei 3.7 milioane de urmăritori de pe Instagram. 

La una dintrele, frumoasa sportivă a dezvăluit că îi este teamă să posteze pe rețelele de socializare fotografii cu ea în care apare nemachiată, din cauza celor care comentează negativ și răutăcios, fără motiv. 

"De obicei public fotografii în care sunt machiată și am părul aranjat, deoarece oamenii sunt foarte critci când vine vorba despre aparițiile mele", a declarat Paige Spiranac. 

Câștiguri spectaculoase din postările de pe rețelele de socializare

Frumoasa sportivă domină clasamentul și în topul câștigurilor obținute din Instagram, depășindu-l pe celebrul Tiger Woods. 

Potrivit publicației The Sun, Tiger Woods câștigă aproximativ 8.500 de lire sterline pentru o postare, în timp ce Paige Spiranac încasează mult mai mult, aproximativ 10.200 de lire sterline pentru fiecare postare de promovare. Podiumul este completat de Rory Mcllroy, cu 7.438 de lire sterline pentru o postare pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!