GALERIE FOTO A fost numită "cea mai sexy femeie din lume" și câștigă o avere din pozele sale! Ce sume încasează Paige Spiranac  

Paige Spiranac cea mai sexy femeie Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 10:20
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 10:23

Paige Spiranac a fost desemnat "cea mai sexy femeie din lume" de către revista Maxim. 

Retrasă din activitate la nivel profesionist, jucătoarea de golf este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează, printre altele, și clipuri educative despre tainele golfului și încearcă să promoveze cât mai mult acest sport.

Pe lângă proiectele profesionale legate de sport, Paige Spiranac (29 de ani) câștigă foarte mulți bani și din alte activități, promovări pe rețelele de socializare, dar și diverse campanii de publicitate.

Potrivit The Sun, Paige Spiranac are o avere estimată la aproximativ 3,5 milioane de euro. De altfel, frumoasa sportivă domină clasamentul și în topul câștigurilor obținute din Instagram, depășindu-l pe celebrul Tiger Woods. 

Potrivit aceleiași surse, Tiger Woods câștigă aproximativ 8.500 de lire sterline pentru o postare, în timp ce Paige Spiranac încasează mult mai mult, aproximativ 10.200 de lire sterline pentru fiecare postare de promovare. Podiumul este completat de Rory Mcllroy, cu 7.438 de lire sterline pentru o postare pe Instagram.

Paige Spiranac a fost implicată într-un mare scandal 

Vedeta de 29 de ani a participat la un turneu caritabil de golf din SUA, eveniment la care a fost acuzată că l-ar fi convins pe un bărbat să-i trimită 10.000 de euro. Totul s-a dovedit a fi un caz de fraudă online, însă Paige a fost afectată de această întâmplare.

"Acest om a venit și mi-a cerut să facem o poză. La început părea bine, dar apoi a început să spună că l-am furat 10 mii de dolari. A început să mă amenințe. A fost o situație foarte înfricoșătoare.

S-a dovedit că acest om fusese victima unei fraude online făcută de pe un profil fals. Era foarte nervos. M-am chinuit cu aceste probleme de securitate de ceva vreme, dar, în ultima perioadă, situația s-a înrăutățit", a povestit aceasta în presa din Marea Britanie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!