GALERIE FOTO "Cea mai sexy femeie din lume", calendar incendiar pentru fani. Cum arată în prima fotografie oferită publicității e spectaculos

Paige Spiranac calendar Paige Spiranac calendar sexy Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 09:11
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 09:36

Paige Spiranac a fost desemnat "cea mai sexy femeie din lume" de către revista Maxim. 

Vedeta de 29 de ani le-a făcut o surpriză admiratorilor, dezvăluind că a pregătit un calendar incendiar pentru anul viitor, cu fotografii spectaculoase realizate chiar de mama sa. 

Întrebată de fani dacă are de gând să se implice într-un asemenea proiect, fosta sportivă le-a răspuns afirmativ, făcând publică și o primă imagine din calendar.

"A fost un proiect special pentru mine. M-am ocupat de fiecare outfit, de machiaj și coafură, iar partea cea mai tare este că mama mea a realizat fiecare fotografie. Am fost doar noi două", a scris Paige pe contul de Instagram. 

Momentul stânjenitor care i-a marcat cariera lui Paige Spiranac

În urmă cu șase ani, în perioada în care încă activa la nivel profesionist, Paige Spiranac a fost protagonista unei situații delicate, după ce o fotografie nud cu ea a ajuns pe internet.

"A fost oribil, să primesc mesaje de la oameni necunoscuți care văzuseră fotografia. A fost dezgustător. Fostul meu prieten le-a arătat imaginea mai multor persoane, mi-a spus că merit asta", a mărturisit sportiva, citat de The Sun.

Retrasă din activitate la nivel profesionist, jucătoarea de golf este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează, printre altele, și clipuri educative despre tainele golfului și încearcă să promoveze cât mai mult acest sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!