VIDEO Imagini șocante! Fostul portar s-a prăbușit în timp ce transmitea în direct! Medicii au intervenit pe loc la marginea terenului 

Shaka Hislop AC Milan Dan Thomas Real Madrid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 14:48
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 14:51

Shaka Hislop (54 ani) a trecut prin momente de coșmar înainte de amicalul Real Madrid - AC Milan. 

Fostul portar din Premier League, care în prezent este colaborator la ESPN, transmitea în direct alături de Dan Thomas de pe teren înainte de startul meciului amical dintre Real Madrid și AC Milan, scor 3-2, din Pasadena. 

Shaka Hislop a început să se clatine și a căzut în față, peste Dan Thomas, care a cerut disperat intervenția medicilor. ESPN a întrerupt transmisiunea, iar apoi a revenit cu vești în legătură cu fostul internațional din Trinidad Tobago. 

Shaka Hislop, stabil după ce a leșinat în direct 

Comentatorul Adrian Healey a precizat: „Și-a revenit. Nu am văzut incidentul, însă sunt sigur că a fost unul alarmant. Ni s-a spus că este OK”. După incident, Dan Thomas a venit cu lămuriri în cazul lui Shaka: „Este conștient, medicii au grijă de el. Este însă prea devreme pentru orice fel de diagnostic”. 

Thomas a intervenit și la pauza meciului, făcând noi declarații pe subiect: „Desigur prietenul meu Shaka, nu e aici așa cum se pare, asta e o veste bună. E conștient și vorbește. Am vorbit cu familia lui de asemenea pentru că vă dați seama ce înseamnă să vezi așa ceva live, nu pot fi multe lucruri care să te sperie în rândul familiei...am vorbit cu soția lui și lucrurile arată bine”, a spus Thomas citat de CNN. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!