VIDEO Imagini nemaivăzute după finala Cupei Mondiale din Qatar. Lionel Messi, în prim-plan alături de soția sa

Lionel Messi Argentina cupa mondiala 2022 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Februarie 2024, 20:53
Data actualizarii: Miercuri 14 Februarie 2024, 21:09

Lionel Messi și-a îndeplinit cel mai mare vis al carierei, acela de a caștiga titlul mondial cu naționala Argentinei.

Reprezentativa antrenată de Lionel Scaloni s-a impus la turneul final din Qatar în fața Franței, după loviturile de departajare, iar starul argentinian și-a adăugat în palmares singurul trofeu important care îi mai lipsea.

Chiar dacă au condus cu 2-0, sud-americanii au tremurat până în ultima clipă. Partida s-a terminat cu scorul de 3-3 și a fost decisă la loviturile de departajare. 

Imagini rare de la festivitatea de premiere

Cu ocazia zilei de Valentine's Day, pe contul oficial FIFA a fost postat un clip în care apar Lionel Messi și Antonela Roccuzzo, după finala din Qatar, în timp ce se îmbrățișau. 

Reacția lui Lionel Messi după câștigarea Cupei Mondiale

După festivitatea de premiere, Lionel Messi a venit la interviu cu marele trofeu: "E frumoasă, impresionantă", a spus starul argentinian.

"E o nebunie. E frumoasă (n.r. - referitor la trofeu). Cel mai frumos lucru care există. Știi cât de mult o s-o sărut? E impresionantă, adevărul e ca mi-o doream mult. 

Am zis cândva că Dumnezeu o să mi-o dăruiască. Am presimțit asta. Am suferit mult, dar am reușit. Acum să cântăm și să ne bucurăm. Abia așteptăm să vedem ce nebunie o să fie în Argentina. Ne gândim să ne bucuram de momentul ăsta", a mărturisit fotbalistul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!