GALERIE FOTO Georgina Rodriguez, aspru criticată pentru imaginile postate pe internet. A fost acuzată că a încălcat legile din Arabia Saudită

Georgina Rodriguez Arabia Saudita Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Mai 2023, 18:54
Data actualizarii: Luni 08 Mai 2023, 18:59

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo s-au mutat în Arabia Saudită, după ce portughezul a semnat un contract cu Al Hilal. 

Superstarul portughez a semnat cu Al-Nassr, devenind cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului, urmând să evolueze doi ani și jumătate în Arabia Saudită. Georgina, partenera lui Cristiano Ronaldo, l-a însoțit împreună cu copiii în Arabia Saudită. 

Modelul argentinian cu origini spaniole încearcă să se adapteze noii sale vieți, într-un loc mult mai strict și pare să fi avut succes până în prezent.

Imaginile pentru care Georgina Rodriguez a fost criticată
 

De curând, tânăra de 29 de ani a postat pe contul de Instagram ami multe fotografii în care apare îmbrăcată doar în costum de baie, la piscină, în propria locuință.

Chiar și așa, anumite persoane nu au putut trece peste publicarea acestor poze, acuzând-o pe Georgina Rodriguez că s-a expus mult prea mult.

"Atât de neplăcut", "Acoperă-te", "Ar trebui să-i ceri scuze lui Allah" sunt doar câteva dintre mesajele apărute.

Legea din Arabia Saudită, strictă pentru persoanele necăsătorite
 

Legea din Arabia Saudită interzice ca cuplurile necăsătorite să locuiască sub același acoperiș, însă pentru starul de la Al Nassr și familia lui s-a făcut o excepție.

De altfel, mai mulți avocați din Arabia Saudită au dezvăluit că oficialitățile mai trec cu vederea asemenea situații dacă nu se ajunge la alte probleme.

"Dacă amândoi își doresc asta, atunci pot locui în aceeași casă. Chiar dacă legea interzice coabitarea în afara căsătoriei, autoritățile au început să mai închidă ochii și să nu mai persecute oamenii dacă nu apar alte ilegalități", a declarat un avocat pentru EGE Agency.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!