Ibrahimovic este in centrul unui SCANDAL MONSTRU in Italia! Desi se afla intr-o relatie, starul lui Milan ar fi petrecut Revelionul cu o jurnalista sexy

Zlatan Ibrahimovic Diletta Leotta Stiri Ibrahimovic este in centrul unui SCANDAL MONSTRU in Italia! Desi se afla intr-o relatie, starul lui Milan ar fi petrecut Revelionul cu celebra jurnalista Diletta Leotta
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Ianuarie 2021, 14:11
Data actualizarii: Vineri 15 Ianuarie 2021, 15:31

Suedezul de 39 de ani se afla in lumina reflectoarelor nu doar datorita reusitelor de pe teren.

Desi Ibrahimovic este casatorit si are doi copii cu modelul suedez Helena Seger, vedeta lui Milan se pare ca ar avea o relatia mult prea apropiata cu frumoasa jurnalista italiana Diletta Leotta.

Revista Oggi informeaza ca atacantul suedez a petrecut Revelionul acasa la jurnalista de 29 de ani.

Jurnalistii italieni au fost informati ca cei doi "au petrecut impreuna de la 21:20 pana putin dupa miezul noptii, cand luminile s-au stins si nu s-au mai aprins deloc".

Acest episod alimenteaza si mai mult zvonurile care circula in Italia de mai multe luni, conform carora cei doi s-ar afla intr-o relatie mai mult decat amicala.

Ibrahimovic si Leotta au filmat o reclama la sfarsitul anului trecut, iar dupa aceea au fost vazuti impreuna la un restaurant din Sardinia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!