GALERIE FOTO Georgina Rodriguez, apariție ravisantă pe covorul roșu de la Cannes. Le-a făcut concurență celebrelor modele de la Hollywood

Georgina Rodriguez Cannes Cannes 2023 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Mai 2023, 13:45
Data actualizarii: Vineri 26 Mai 2023, 14:00

Prezentă la ediția din 2023 a Festivalului de Film de la Cannes, Georgina Rodriguez a făcut senzație pe covorul roșu.

Partenera lui Cristiano Ronaldo s-a numărat printre invitații la premiera producției Last Summer, eveniment pentru care a ales să poarte o rochie lungă, aurie, ce i-a pus în valoare silueta. 

Cum l-a cunoscut Georgina Rodriguez pe Cristano Ronaldo 
 

Georgina Rodriguez și Cristiano Rodriguez formează unul dintre cele mai de succes cupluri la nivel internațional. Cei doi formează un cuplu din 2016, după ce s-au întâlnit în perioada în care lucra într-un magazin Gucci din Madrid. 

"Când l-am văzut, mi s-a părut atât de minunat încât mi-a fost rușine să mă uit la el. Să zicem că am simțit fluturi în stomac.

Prima întâlnire a fost când lucram la Gucci, ca asistent de vânzări. După câteva zile ne-am revăzut la un eveniment. Atunci am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată, a fost dragoste la prima vedere", a povestit Georgina Rodriguez. 

Contract uriaș obținut de Georgina Rodriguez 
 

Tânăra de 29 de ani a fost invitată specială și pe covorul roșu la numeroase evenimente importante din lume, fiind deja „clientă fidelă” a Festivalului de Film de la Cannes. Celebritatea i-a adus și contracte imense de colaborare, iar recent, modelul a semnat unul extrem de important. 

În urmă cu câteva săptămâni, Georgina Rodriguez a anunțat că și-a început colaborarea cu firma italiană Elisabeta Franchi, care a ales-o să fie prima ambasadoare internațională. Contractul semnat îi va aduce modelului în conturi peste 400.000 de euro după cum scrie Mundo Deportivo, citând revista Look, menționându-se că suma nu include și prezența tinerei la evenimentele organizate de brand. 

„Încântată să fiu prima față globală din istoria brand-ului Elisabeta Franchi”, a scris Georgina pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!