GALERIE FOTO Georgina Rodriguez a bifat o nouă apariție extravagantă la Cannes. Cum arată rochia cu care a atras privirile 

Georgina Rodriguez Cannes Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Mai 2023, 18:35
Data actualizarii: Joi 25 Mai 2023, 18:51

Georgina Rodriguez a plecat din Arabia Saudită pentru a participa la festivalul de film de la Cannes.

O prezență obișnuită a evenimentului, partenera lui Cristiano Ronaldo nu a ratat nici ediția din 2023, alegând să meargă în Franța cu un avion privat.

Pentru prima apariție publică de la Cannes, tânăra de 29 de ani a optat pentru un outfit îndrăzneț, format dintr-o rochie mulată și foarte scurtă, cu crăpătură pe picior, la care a accesorizat o pereche de pantofi cu toc înalt și o geantă.

Georgina Rodriguez a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, iar Cristiano Ronaldo nu a ezitat să lase un comentariu cu trei inimioare. 

Probleme pentru Ronaldo și Georgina?
 

Presa internațională a anunțat că Ronaldo (38 ani) și Georgina Rodriguez (29 ani) par a trece printr-o perioadă nefastă pe plan personal. 

Cristiano Ronaldo a postat pe contul de Instagram o serie de fotografii în care apare alături de Georgina Rodriguez și de copiii săi, la piscină, distrându-se și relaxându-se. 

"Momente fericite cu familia", a scris fotbalistul lui Al Nassr la postare, din dorința de a pune capăt tuturor speculațiilor care au apărut în presă în ultima perioadă, despre familia lui.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!